Skip to content

У Дніпрі водій маршрутки на свято влаштував сюрприз пасажиркам

У Дніпрі водій маршрутки на свято влаштував сюрприз пасажиркам

Сьогодні в Україні відзначають свято Міжнародного жіночого дня. Хоч у нашій країні в цьому році 8 березня – повноцінний робочий день, дніпряни не забувають про святкову атмосферу. Так, один з водіїв маршруток влаштував для жінок-пасажирок справжній сюрприз, – передає «Наше Місто» з посиланням на Фейсбук-спільноту Ми з Таромського м.Дніпро.

Напередодні Міжнародного жіночого дня водій маршрутки у Дніпрі вітав жінок зі святом.

«Напередодні свята весни, пасажири-жінки отримували вітання від водія маршрутки 77. Дякую водієві за привітання», – повідомляють у дописі користувачі мережі.

Жінки, які їхали 77 маршрутом, оцінили несподівані та теплі привітання. Вони поділилися своїми враженнями у коментарях допису. Так, за словами мешканок міста, це їх здивувало та залишило приємні враження на весь день.

У Дніпрі водій маршрутки на свято влаштував сюрприз пасажиркам

Святковий настрій поширився не лише серед пасажирок маршрутки, але й серед тих, хто дізнався про цю історію. Водій став справжнім героєм дня та отримав численні подяки за свою уважність та тепло. Такі невеликі, але приємні вітання, й створюють справжні емоції, які залишуся у спогадах на все життя.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, чи відзначають дніпрянки 8 березня – опитування.

Читайте також: Скільки коштують квіти на 8 березня у Дніпрі на ж/м Перемога.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: