Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі на Центральному ринку «Озерка» квітковий ажіотаж

Наразі Міжнародний жіночий день 8 березня в Україні ще залишається державним святом, хоча у лютому 2023 року було зареєстровано законопроект, згідно з яким його повинні замінити на 25 лютого – День української жінки, на честь дня народження Лесі Українки. І традиції дарувати жінкам квіти на 8 березня ще живуть, про що свідчить підвищений попит на тюльпани, мімозу, троянди за декілька днів перед святом. Так, вже декілька днів містяни «штурмують» квітковий ринок на «Озерці». Як це відбувається, розповість «Наше Місто».

Ринок у дворі старого цирку відчиняється о 18.00 і працює 1,5-2 години. Туди привозять свою продукцію підприємці, які займаються вирощуванням ранніх квітів у теплицях. Тому є шанс придбати букети дешевше.

6 березня на ринку було дуже людно. Тільки-но відчинили ворота, як справжній натовп наповнив майданчик. Судячи з ажіотажу, пропозиція не задовольняє попит перекупників. Бо саме вони і є основними покупцями.

Тюльпани тут можна придбати по 25-35 грн за штуку. А на житломасивах їх потім перепродують по 50 грн за одну квітку. Також є непоганий вибір мімози та троянд.

Нагадаємо, раніше ми писали: Від “Озерки” до “Нагорки”: як живуть сьогодні ринки Дніпра.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: