Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі уламки ворожої зброї майже повністю знищили приватний будинок

Ракетний удар по Дніпру 25.02.2024, приватний сектор - Наше Місто

Внаслідок масованої ворожої атаки на Дніпру 25 лютого постраждали близько 10-ти приватних будинків і 2 гуртожитки. Один з будинків, якому дісталося найбільше, належить родині Ольги. Її чоловік та донька з легкими пораненнями потрапили до лікарні, повідомляє «Наше місто».

«Це була страшна ніч. Коли все трапилося, я навіть і не пам’ятаю. Ми хотіли перейти в безпечне місце, але в той час знову стався вибух. Все було як в димці, я найбільше переживала, що з моєю дитиною, бо не бачила її. А від будинку, в якому ми живемо більше 20 років, майже нічого не лишилося. Вікна і двері винесло разом з рамами. Не залишилось нічого цілого», – розповіла вона.

Нагадаємо, у Дніпрі за дорученням міського голови Бориса Філатова виплачують матеріальну допомогу мешканцям, які залишились без житла, або в кого воно частково зруйноване внаслідок ракетних обстрілів рф. Аби отримати матеріальну допомогу на відновлення будівлі чи споруди, необхідно звернутися до адміністрації району для складання акту пошкодження житла. Після його отримання власник помешкання може звернутися до департаменту соціальної політики ДМР. Детальна консультація – у департаменті за телефонами:(068) 913 46 88, (095) 415 18 54.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: