Skip to content

Сили ППО збили 16 ударних дронів: деталі нічної атаки ворога на Україну

Російські окупанти атакували Україну в ніч проти 25 лютого у дві хвилі. Спочатку ворог застосував ракети, а потім «шахеди». Про це повідомила керівниця пресцентру ОК «Південь» Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону «Єдині новини», пише «Наше місто».

«На початку ночі ворог намагався за допомогою тактичної авіації з Чорного моря знищити нашу ППО, для чого використовував ракети типу Х-31П, але вони були збиті над акваторією моря. Потім пішли хвилі дронів. Цієї ночі вони мали розгалуження і по напрямку і по часу», — пояснила вона.

Гуменюк зазначила, що спочатку ворожі «шахеди» летіли в напрямку Миколаївської області, а потім росіяни спрямували їх у центральні області країни. За її словами, українським захисникам вдалося збити один дрон над Херсонщино, три над Миколаївщиною та ще два над Кіровоградською областю.

Підрозділи протиповітряної оборони ПВК «Схід» знищили російський дрон-камікадзе у небі Дніпропетровської області сьогодні вночі, 25 лютого. Про це повідомили в ОВА.

Зазначимо, що в ніч проти 25 лютого у Київській області пролунали вибухи. Тоді в регіоні працювала ППО. Також вибухи пролунали і на Хмельниччині. Наразі деталей щодо ворожої атаки в області немає.

За повідомленням Повітряних сил України, минулої ночі в небі над країною було знищено 16 ударних БпЛА.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: