Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі більше 60 рятувальників розбирають завали багатоповерхівки і шукають двох мешканців

Нагадаємо, раніше ми писали про влучання ворожного безпілотника у багатоповерховий будинок у Дніпрі. Начальник відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк розповів, як тривають рятувальні роботи.

«Близько 2 ночі відбулося влучання дрону в будинок в АНД районі Дніпра. Дрон влучив у 9-поверховий житловий будинок, зруйновані 8 та 9 поверх та частково 7-й. Наразі відомо про 8 постраждалих. Двоє людей перебувають у лікарні у стані середньої тяжкості. Наразі пошукові роботи ще тривають, йде розбір завалів.

Ймовірно, що під завалами знаходяться ще двоє людей.

До ліквідації наслідків залучено 63 людей з особового складу та 10 одиниць пожежно-рятувальної техніки. Також працюють психологи МВС, ДСНС. Розгорнуті пункти обігріву людей.

Евакуація проводилася силами поліції та ДСНС, вивели 4 людей з верхніх поверхів, вони не були під завалами, їм допомогли спуститися вниз.

Ускладнюється все тим, що велика кількість руйнувань, й це все доводиться розбирати, зруйновані конструкції», – сказав він.

Нагадаємо, раніше ми писали, що дніпрянка з постраждалого від атаки будинку розповіла, як її сім’я змогла евакуюватися.

Категорія: Відео, Війна, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: