Skip to content

Перші весняні квіти, екскурсії та нова фотозона: у Дніпрі ботсад ДНУ запрошує на останній зимовий вікенд

Перші весняні квіти, екскурсії та нова фотозона: у Дніпрі ботсад ДНУ запрошує на останній зимовий вікенд

У Дніпровському Ботанічному саду ДНУ запрошують у гості, аби відвідати оранжереї, теплицю та алею, де активно розквітають весняні рослини та бігають привітні білочки, – передає «Наше Місто».

У Фейсбуці Ботсаду Дніпровського Національного Університету, повідомляють, що вже у суботу, 24 лютого, там чекають на гостей. Завітати на екскурсії, чаювання та до фотозон можна з 10:00 до 15:00.

«Пройтись тихими алеями, почути перших вісників весни, побачити відгодованих вашими гостинцями білок та, можливо, фазанів, пригоститися чаєм, завітати до експозиційної оранжереї та неодмінно затриматись у виробничий теплиці, де вже панує відчуття приходу весни», – пишуть у Ботсаду ДНУ.

Окрім того, працівники ботсаду підготували для відвідувачів нову цікаву фотозону з креативною композицією. Світлини стануть гарною згадкою про ці останні зимові дні.

Серед інших заходів Ботсад пропонує долучитися майстер-класу та зробити «комплімент з сукулента» своїми руками. Таким чином, усі охочі зможуть власноруч закласти відерце щастя, яке стане гарним елементом декору в оселі, або подарунком для друга, колеги, чи близької людини. Долучитись до майстер-класу у виробничій теплиці можна з 10:30 до 13:30. Вік учасників від 8 років. Вартість 100 грн (оплата на місці).

Можна також придбати домашню рослину: ботанічний сад пропонує серед великого асортименту вибрати додому та отримати консультацію по догляду за рослиною від фахівців. Або ж, можна завітати зі своєю рослиною та обміняти її на іншу. Тепер у Ботсаду ДНУ діє цікава акція «З вікна на вікно». Можна обрати будь-яку рослину зі спеціальної полиці в обмін на вашу. Але, головна умова – рослина має бути здоровою.

Вхід до території Ботсаду ДНУ з вул. Бронетанкова 1 а.

Вхідний квиток коштує 45 грн (дорослий) та 15 грн (дитячий)

Квиток в експозиційну оранжерею 45 грн.

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі Ботсад ДНУ запрошує на зустрічі  у зеленій кімнаті.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Фотогалерея

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: