Skip to content

Міг згоріти живцем: що відомо про вбивство заммера Нікополя

Вбивство заступника мера Нікополя - Наше Місто

Нагадаємо, раніше ми писали, що сьогодні вранці у Нікополі розстріляли Toyota Land Cruiser заступника міського голови Віталія Журальова. Вже відомо, що в автівці був саме він. Після того, як невідомий випустив по джипу кілька автоматних черг, той загорівся. Як стало відомо журналістам «Наше місто» з власних джерел, без висновків судово-медичної експертизи неможливо сказати, чи влучили кулі у жертву, чи він згорів живцем через займання машини.

У Нацполіції повідомили, що прикмети підозрюваного у вбивстві чиновника їм відомі. Проводиться спеціальна операція «Сирена» по затриманню стрілка.

Вбивство заступника мера Нікополя - Наше Місто

Віталію Журавльову було 59 років. Колишній правоохоронець. На посаді заступника міського голови Нікополя він працював з 2021 року. На той момент вже був членом ВО «Батьківщина». Хоча раніше був членом «Партії регіонів», і у 2014 році не голосував за росію як агресора на сесії міської ради.

Загиблий був заможною людиною. Проте згідно з його деклараціями, численні об’єкти нерухомості, земельні ділянки, автомобілі та декілька бізнесів були записані на дружину Ольгу Вікторівну Журавльову.

Наразі вже деякі ЗМІ повідомляють, що однією з версій вбивства заступника міського голови Нікополя вважають конфлікт з місцевим угрупуванням, який триває з 2017 року.

Вбивство заступника мера Нікополя - Наше Місто

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: