Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Дніпрян запрошують на відому казку «І знову Карлсон!» у новому форматі

Дарина Сухоніс

Дніпрян запрошують на відому казку у новому форматі! «І знову Карлсон!»   – всесвітньо відома казка, прочитана та представлена сучасними сценічними засобами. Після спектаклів – фото та веселощі маленьких бешкетників разом із Карлсоном, передає “Наше Місто”.

Буде дуже цікаво для глядачів від 5 до 12 років! Вас чекають незабутні пригоди Малюка та його вірного друга Карлсона, зустрічі з новими персонажами та смішні ситуації, які неодмінно піднімуть вам настрій!

Квитки можна придбати за посиланням https://dnipro.karabas.com/ua/i-znovu-karlson-teleteatr-5

Нагадаємо, ідею створення «Карлсона, який живе на даху» письменниці Астрід Ліндґрен підказала донька. Одного разу Астрід почула її розповідь про те, що, коли дівчинка залишається одна, до неї в кімнату через вікно влітає маленький веселий чоловічок, який ховається за картину. Якщо вірити шведській Вікіпедії радянські мультики про Малюка і Карлсона були першою екранізацією безсмертного твору Астрід Ліндгрен. На жаль екранізовані були тільки дві книги з трьох. На батьківщині, у Швеції, Карлсона не люблять, вважаючи його «хамом, егоїстом, обманщиком, хвальком і підбурювачем».

Синдром Карлсона – психологічна особливість дітей 3-7 років, які відчувають потребу в уявному другові.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: