Skip to content

У Дніпрі троє дітей та їхня мати загинули в пожежі: нові подробиці страшної трагедії

Ксенія Куземко

Нагадаємо, раніше ми писали, що уночі неділі, 21 січня, в Індустріальному районі Дніпра сталася пожежа в приватному будинку. Унаслідок чого загинули троє малолітніх дітей та їхня мати. Медики боролися за їх життя, але врятувати не вдалося. З’явились нові подробиці страшної трагедії. Про це пише «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

Рідна сестра загиблої Наталія Шабаль розповідає про ту страшну ніч у деталях: «Це був дзвінок, серед ночі, мене набрала сестра, сказала, що така ситуація сталася. Я як? Що? Я не повірила спочатку, а сказали, що вже все, немає нікого в живих, ось…”.

Загибла жінка виховувала дітей сама. Сиротою залишилася найстарша донька, яка була у тітки.

Сестра каже, що жінка була замкнутою і рідко спілкувалась з рідними. Сусіди згадують її як хазяйновиту та працьовиту, яка дуже любила дітей і любила проводити з ними час. За словами сусідів, причиною смерті сім’ї став чадний газ. Мовляв нібито загорілася стара проводка. У поліції вже відкрили кримінальне провадження, щоб встановити істину причину.

«Слідчі за вказаним фактом відкрили кримінальне провадження за статтею 270 ККУ, а саме порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки. Всі обставини з’ясовують слідчі», – повідомила старша інспекторка з комунікацій Дніпровського районного управління поліції Аліна Стадник.

Родичі загиблих наразі займаються підготовкою до похоронів, а потім будуть оформлювати опіку над старшою донькою.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: