Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ У Дніпрі молодь об’єднала міста України синьо-жовтою стрічкою та “Червоною калиною”

Супрун Юлія

Молодіжна акція у Дніпрі

У День Соборності України, який святкують 22 січня, у Дніпрі молодь вийшла на акцію на підтримку територіальної цілісності нашої країни. Молоді люди скріпили руки синьо-жовтою стрічкою, створили коло, у якому інші хлопці та дівчата тримали плакати з назвами міст України – не лише обласних центрів, а й тих, що знаходяться під ворожою окупацією. Про це повідомляє Наше місто. 

Молодіжна акція у Дніпрі
Молодіжна акція у Дніпрі

Молодь Дніпра із своєю ініціативою вийшла на майдан біля одного з найбільших прапорів України. Хлопці та дівчата тримали у руках плакати з назвами українських міст та синьо-блакитну стрічку, яка об’єднувала усіх присутніх. Люди співали гімн України та “Червону калину”. 

Молодіжна акція у Дніпрі
Молодіжна акція у Дніпрі

Ми, молодь Дніпра, виступаємо за єдину, незалежну та соборну Україну. Ми не забудемо про міста, які зараз перебувають під окупацією. Ми будемо боротися за їхнє звільнення та відновлення територіальної цілісності України,- заявила одна з учасниць акції.

Акція, яку підтримала міська влада Дніпра, пройшла під гаслом “Соборність – це наша сила!”. Студенти закликали всіх українців об’єднатися заради спільної мети – побудови сильної та незалежної України.

Молодіжна акція у Дніпрі

Ми повинні пам’ятати про те, що ми – єдиний народ. Ми повинні об’єднатися, щоб захистити нашу країну від ворога, – сказав один з учасників акції.

Відомо, що День Соборності України – свято яке відзначають щороку в день проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної республіки.  

Нагадаємо, раніше ми писали, що у Дніпрі презентували фільм, присвячений Дню Соборності 2024.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Тема дня

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: