Skip to content

ЕКСКЛЮЗИВ Більше 200 тис. грн: у Дніпрі назвали найбільший борг за опалення

Михайло Чернов

Найбільший борг за опалення у Дніпрі - Наше Місто

Сплачувати за тепло, провести реструктуризацію боргів, — радять мешканцям Дніпра в КП “Теплоенерго”. Майже півтора мільярда гривень (1,495 млрд) винні мешканці Дніпра за спожите тепло. Такі вражаючі цифри наводять в КП “Теплоенерго”, яке постачає тепло в будинки та квартири містян, повідомляє «Наше місто».

Найбільший борг за опалення у Дніпрі - Наше Місто

— Найбільший борг, який накопичили власники однієї з квартир — майже 210 тис. грн, — зазначає Анастасія Сухіна, помічниця директора КП “Теплоенерго”. — При цьому переважна більшість споживачів сумлінно розраховуються за отримане тепло. Однак, є певна кількість абонентів, які відверто махнули рукою на платіжну дисципліну  — мовляв, війна все спише.

Представниця КП «Теплоенерго» наголошує, що відтепер підприємство має право відключати боржників від теплопостачання, та наполегливо радить споживачам сплачувати за спожите тепло.

Клієнти, які накопичили борги, але не мають можливості віддати всю суму, можуть провести реструктуризацію заборгованості. Для цього варто звернутися до КП «Теплоенерго» (конт.тел. (056)-374-30-08, (056)-374-30-18, Дніпро, вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15–А).

Питання, яке турбує багатьох мешканців — що робити людям, які виїхали зі своїх осель (приміром, за кордон)? В КП «Теплоенерго» зазначають: якщо квартири або будинки не були раніше відключенні від централізованого теплопостачання, то вони продовжують отримувати теплоносій. Отже, за нього треба сплачувати. Як і раніше, розрахуватись  за спожиті комунальні послуги можна дистанційно, приміром, через сайти /портали банків, або через банківські застосунки на смартфоні.

Звернутися з питаннями абоненти (приміром, які виїхали з України)  можуть на електронну адресу комунального підприємства «Теплоенерго»: teploenergodnepr@gmail.com.

Абоненти можуть звернутися до КП “Теплоенерго”: конт.тел. (056)-374-30-08, (056)-374-30-18), Дніпро, вул. Королеви Єлизавети ІІ, 15–А  (пн – пт, 08.00 – 16.45).

Нагадаємо, раніше ми писали, що КП «Теплоенерго» у Дніпрі зробило важливу заяву щодо змін в процесі арешту рахунків боржників.

Категорія: Влада, Новини Дніпра, Тема дня

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: