Skip to content

Після важкого поранення повернувся на фронт: історія військового 128-ї бригади ТрО Дніпра

Володимиру 27 років, він з Дніпра. До війни чоловік працював програмістом. З початку повномасштабного вторгнення він одразу пішов добровольцем до війська. Під час виконання бойового завдання Володимир отримав важке поранення руки. Лікувався у шпиталі, але не втратив бажання захищати свою країну. Дивовижну історію захисника читайте в матеріалі «Наше Місто».

Після одужання Володимир вирішив освоїти нову військову спеціальність – оператора безпілотних літальних апаратів (БПЛА). Він пройшов навчання і приступив до виконання бойових завдань. Однак на холоді пальці руки Володимира втрачали рухливість, що ускладнювало керування БПЛА. Тож він перекваліфікувався на техніка підрозділу БПЛА.

Володимир переконаний, що кожен може бути корисним у захисті країни від російської агресії.

«В армії не обов’язково бути, як кажуть «я по здоров’ю не можу». Не військові на передовій, нам дуже потрібні зараз техніки. Люди які вміють, знають що таке паяльник, знають що таке радіохвилі, ось ці нам люди зараз необхідні», – каже Володимир.

Історія Володимира – яскравий приклад того, що немає нічого неможливого. Він не здався після тяжкого поранення і продовжує боротися за свободу України.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: