Skip to content

Сало до новорічного столу: чи подорожчає у Дніпрі (відео)

У переддень Нового року ціни на сало традиційно зростають. Чи буде так і в цьому році? Журналісти холдингу “Наше місто” вирушили на ринок Дніпра, щоб перевірити, чи справді подорожчає цей м’ясний делікатес. Яка середня ціна сала на ринку Дніпра в грудні 2023 року та чи є тенденція до подорожчання сала в найближчі місяці?

Так, на ринку середня ціна м’ясного делікатесу становить 200-250 гривень. Асортимент на ринку задовольнить будь-якого покупця.

Тут можна придбати грудинку, окорок, лопатку. Як стверджують продавці, наразі немає тенденції до подорожчання сала. До речі, у минулому році ціни були вище, аніж зараз.

У переддень Нового року ціни на мандарини в Дніпрі традиційно зростають. Так, на центральному ринку кілограм мандаринів коштує від 30 до 120 гривень.

На вартість впливає розмір та країна походження. Зростання цін на мандарини пов’язано з декількома факторами.

У зв’язку з війною в Україні, постачальники мандаринів зіткнулися з проблемою логістики. Це призвело до збільшення вартості доставки. Проте на кількість покупців ніяк не вплинуло.

Попри зростання цін, мандарини залишаються одним з найпопулярніших фруктів на Новий рік.

Нагадаємо, у Дніпрі спостерігається різке збільшення цін на яблука. Місцеві ринки та супермаркети зафіксували значне підвищення вартості цього фрукту, що стало причиною обурення серед споживачів.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: