Skip to content

Легенда «Холодного Яру»: як «Чорні ворони» з Дніпра знищують окупантів

У складі 93-ї окремої механізованої бригади «Холодний Яр» діє підрозділ «Чорний ворон», який ефективно знищує рашистів за допомогою дронів. Детальніше про його діяльність розповідає «Наше Місто»  з посиланням на 93 бригаду.

За один день «ворони» можуть знищити один танк, дві бойові машини піхоти та п’ятьох окупантів.

«Лише за один день ці хлопці уразили ворожий танк, допомогли знищити 2 БМП та мінімум 5 окупантів, – розповіли в 93-й бригаді. – Вони називають себе «Black Raven», тобто «Чорний Ворон», і є одним із підрозділів 93-ї бригади Холодний Яр, що активно використовує FPV-дрони у своїй роботі».

«Дрони-камікадзе стали визначальною зброєю під час останньої фази війни, – каже один із «воронів» Кіба. – В умовах обмеженої кількості боєприпасів, дрони стали справжньою знахідкою. Адже вони порівняно дешеві, нескладні у виробництві, окрім того, їх можуть постачати цивільні волонтери без будь-яких обмежень».

Щоб знищити ворожу ціль, оператори дронів використовують спеціальну програму, яка дозволяє їм відстежувати рух цілі та керувати дроном.

«Дрони дають нам значну перевагу перед ворогом, – продовжує Кіба. – Ми можемо бачити позиції рашистів з висоти, що дозволяє нам точно їх уражати. Крім того, дрони дають нам можливість вести розвідку та коригувати артилерійський вогонь».

«Чорні ворони» – це справжні герої, які роблять значний внесок у перемогу України у війні з рашистами. Їхня робота є яскравим прикладом того, як сучасні технології можуть бути використані для захисту Батьківщини.

Фото 93 ОМБр бригади “Холодний Яр”

Читайте також: Ракетний удар по Перемозі: розпочались підготовчі роботи по демонтажу зруйнованих під’їздів (Фото)

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: