Skip to content

Аварійна служба Дніпра працює безперебійно: усунуто понад 18 тисяч аварій за рік

Аварійна служба КП «Дніпроводоканал» оперативно реагує на пошкодження водопровідних мереж у Дніпрі. Для цього вона має у своєму розпорядженні все необхідне обладнання та техніку. Сьогодні аварійники розпочали роботи на вулиці Гідропарковій.

«До нас звернулися мешканці з повідомленням про аварію. На водопровіді діаметром 300 мм було виявлено пошкодження. На місце було направлено одну бригаду аварійної служби та три одиниці техніки. До кінця робочого дня аварія буде усунена», – повідомив представник КП «Дніпроводоканал» Ян Майдан.

Пан Іван, який проживає на цій вулиці, задоволений роботою аварійної служби: «Аварійка завжди швидко прибуває на місце та оперативно усуває пошкодження». Сергій, мешканець іншого району міста, також поділився своїми враженнями: «Мої сусіди зверталися до контакт-центру КП «Дніпроводоканал» щодо аварій у будинку. Комунальні служби завжди швидко приїжджали та усували пошкодження».

За повідомленням начальника КП «Дніпроводоканал» Яна Майдана, через аварію на водопровідних мережах у Дніпрі припинено водопостачання у будинках № 7, 8, 9, 11 по вул. Гідропарковій та у будинках № 7, 10, 12 по пров. Парусному. Водопостачання буде відновлено протягом дня.

Згідно з інформацією КП «Дніпроводоканал», з початку року до контакт-центру надійшло понад 18 тисяч заявок. Більше 7 тисяч заявок стосувалися водопостачання, понад 11 тисяч – водовідведення. Усі заявки були опрацьовані.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: