Skip to content

Хто у Дніпрі більше заробляє: ТОП-5 найоплачуваніших вакансій

У Дніпрі та області багато відкритих вакансій на робітничі професії. Наразі такі спеціалісти отримують гарний заробіток. Інспекція з питань праці та зайнятості населення Дніпровської міської ради повідомила про найоплачуваніші пропозиціі по роботі за тиждень, пише сайт«Наше Місто».

  • Зарплату 30  тис. грн пропонують монтажникуу компанії, що займається виробництвом елеваторного обладнання для аграрних підприємств України. У вимогагах до претендентів – досвід роботи від 1 року. З питань працевлаштування телефонувати за номером: (063)5222757.
  • 28  тис. грн обіцяють платити різноробочому на підприємстві, що спеціалізується на виготовлені насосів та запчастин. Претенденти повинні мати навички роботи з промисловим обладнанням та верстатами. Телефонуйте: (067)5620320.
  • 24 тис. грн пропонують комірнику-комплектувальникуу сімейній компанії з роздрібного та оптового продажу автозапчастин для мікроавтобусів. Вимоги: готовність до фізичних навантажень та бажання працювати на довгостроковій основі. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном: (067)2901070.
  • 23 тис. грн винагороди обіцяють вантажнику у найбільшій національній мережі магазинів краси та здоров’я Дніпра. Всі подробиці за телефонами: (096) 8914221 та (050)6637791.
  • 20 тис. грн  – на таку зарплату шукають прачку у п’ятизiрковий готельний комплекс. Перевагами стануть охайний зовнішній вигляд, старанність та вiдсутнiсть шкiдливих звичок. Гарантують офіційне працевлаштування, високi чайовi, безкоштовне харчування, навчання за рахунок компанiї. З питань працевлаштування телефонувати: (097)7214095.

Департаменти, комунальні заклади та підприємства міста – найбільші роботодавці Дніпра

Департамент парків та рекреації Дніпровської міської ради запрошує на роботу головного спеціаліста відділу бухгалтерського обліку та звітності.

Правобережне УСЗН ДМР відкриває вакансію за посадою головний спеціаліст відділу аналітичної роботи.

КП «Дніпроводоканал» запрошує на постійну роботу: слюсаря аварійно-відновлювальних робіт; електромонтера з ремонту та обслуговування електроустаткування 5 розряду; електрогазозварника 5 розряду; слюсаря-ремонтника.

КП «Дніпровський електротранспорт» запрошує: машиніста пересувного компресора; машиніста навантажувальної машини; кондуктора; учня водія (трамваю, тролейбуса); контролера пасажирського транспорту; водія автотранспортних засобів; монтера колії.

Інспекція з питань контролю за паркуванням Дніпровської міської ради запрошує на роботу інспекторів з паркування.

У школах міста все ще є багато вакансій вчителів-предметників і не тільки. Більше інформації з контактами навчальних закладів за посиланням.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: