Skip to content

У Дніпрі є необхідна техніка та посипальні матеріали: 1 400 двірників на 100 % готові до зимового періоду

У Дніпрі є необхідна техніка та посипальні матеріали: 1 400 двірників на 100 % готові до зимового періоду

Двірники Дніпра впорались з першим снігом на 100 %. Для цього їх заздалегідь забезпечили всім необхідним, – повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ДніпроТБ.

Олена Василівна прибирає двори кількох будинків по вул. Робочій. Працює вже 25 років. Каже, щосезону завжди є робота, восени та навесні це листя та озеленення, а ось взимку – прибирання снігу.

«Коли цього року випав сніг, то довелось на зміну вийти на годину раніше, аби прибрати його біля підʼїздів, посипати тротуари, щоб дніпрянам було комфортно добиратись на роботу. Для цього в нас є всі необхідні інструменти, а також посипальні матеріали», – розповіла двірничка Олена Русакова.

У Дніпрі є необхідна техніка та посипальні матеріали: 1 400 двірників на 100 % готові до зимового періоду

У кожного двірника є лопати, льодоруби, тачки та необхідні посипальні матеріали, каже майстриня ділянки ТОВ «Екологія-Д» Ірина Михайлюк: «Ми обслуговуємо 6 районів міста та маємо у штаті 1 200 двірників. До цієї зими ми готові на 100 %. І перший сніг нас аж ніяк не налякав. Усі взялись до роботи та швидко прибрали його, посипали тротуари».

А в іншому районі міста – на ж/м Перемога-5 – уже 25 років працює двірничкою Галина Іванівна. Жінка каже, в цій частині міста снігу випало менше, але робота все одно є: «Зі снігом ми впорались швидко. Але нам треба прибрати ще опале листя. Тож працюємо, аби місто було завжди чистим».

В обслуговуючого підприємства «КОД» у штаті 200 двірників. Їх зона відповідальності – два райони Дніпра: Індустріальний та Соборний.

«Це підприємство також на 100 % готове до зими та має у запасі все необхідне. На все місто –– 1 400 двірників, які при випаданні снігу своєчасно посипають тротуари та пішохідні доріжки від будинку до зупинок міського транспорту, а також прибирають сніг. Для цього вони мають понад 30 одиниць малої техніки, 2 200 тонн піщано-сольової суміші», – прокоментував представник департаменту житлового господарства ДМР Єгор Худяков.

Категорія: Відео, ЖКГ, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: