Skip to content

Трагедія у Дніпрі з падінням із вікна матері і дитини: що говорять сусіди

Трагедія у Дніпрі з падінням із вікна матері і дитини: що говорять сусіди

16 листопада з балкона багатоповерхівки випали жінка та її дитина. Що розповіли про родину сусіди, – повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на Суспільне Новини.

В результаті падіння з балкона 29-річна жінка загинула, а її 5-річний син знаходиться у тяжкому стані в лікарні. Сусідка загиблої Юлія розповідає, що нещодавно жінка скаржилася на проблеми в родині.

«Хлопчик мав піти до школи у вересні. А вона симпатична була дівчина. Проте останнім часом якось дивно себе поводила. Не знаю що таке було», – розповідає сусідка загиблої.

Інша сусідка Людмила каже, що мешканці будинку майже не спілкуються між собою. Тому про родину загиблої вона нічого не знає. За її словами, трагедія сталася близько пів на сьому вечора, сусіди вийшли на двір, але вже було пізно.

«О пів на сьому дізнаюся, що сталася така страшна трагедія. Ми вийшли всі, але допомогти вже нічим не змогли», – згадує сусідка Людмила.

Наразі правоохоронці з’ясовують обставини трагедії. За інформацією міської поліції відкрито два кримінальних провадження: за фактом самогубства та замах на вбивство.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: