Skip to content

Тарологиня із Дніпра розповіла, що насправді віщує сяйво «Аврора» (відео)

Криваве небо над Україною днями вразо усіх. Хтось вбачає в цьому знамення та кольори козацьких стягів, для когось це символ біди та нещастя. Деталі – у сюжеті «Наше місто».

Пізно ввечері в 5-го листопада українці в більшості регіонів могли спостерігати полярне сяйво, яке називають «Аврора». Це широковідоме явище, яке часто можна побачити на крайній півночі. Так само як і південне сяйво на півдні. Тобто чим ближче до полюсів, тим більше шансів насолодитись казковим світінням.

Втім 5 листопада сяйво бачили в значно більш помірних широтах – в Україні, Польщі, Казахстані, Словаччині та Великій Британії.

Журналісти «Наше місто» вирішили дослідити це питання з езотеричної точки зору, адже не дарма наші предки вірили у природні явища і трактували їх. Деякі віщували врожай чи повінь. А деякі війну та глобальні історичні події.

«Стосовно того, що нам взагалі чекати і як це буде впливати на події військові в Україні. Ворог зараз буде трошки відлюдником, але агресію дуже велику готує. Зараз він в стані очікування. Тобто буде агресія на міста, які пов’язані з жінками або жіночими назвами. Тут навіть наступ може бути. Також може бути підпільні якість домовленості. Тобто буде вирішуватися доля країни», – розповіла дніпровська тарологиня Ірина Ходак.

Але науковці наголошують, що полярне сяйво над Україною не така вже й екзотика, як і червоне забарвлення для полярного сяйва загалом. До речі з 15 по 21 листопада можливі глобальні бурі, а 22 листопада сила ударів зросте до 4 к-індексу. А це означає, що ми можливо знову побачимо полярне сяйво.   

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: