Skip to content

Курс з англійської мови

Курс з англійської мови

На курси з англійської мови можна записатися як у групу, так і на індивідуальні заняття. Кожен варіант має свої переваги та особливості. Що краще обрати та в якій ситуації індивідуальне чи групове навчання буде ефективнішим, розглянемо далі.

Переваги вивчення англійської мови у групі

Навчання у групі часто здається некомфортним тим, хто соромиться розмовляти іноземною мовою у присутності інших. Однак це чудова можливість подолати страх спілкування, адже потім усе одно доведеться розмовляти англійською з іноземцями. Сенсу вчити мову й не спілкуватися нею немає.

Ось які переваги має курс з англійської мови за умови навчання у групі:

  • ведення діалогів і тренування сприйняття мови на слух із різними співрозмовниками;
  • можливість навчатися на чужих помилках;
  • легкий пошук нових знайомих зі спільними інтересами;
  • стимул займатися, щоб не відставати від інших, адже група задає певний ритм;
  • розширений формат навчання — розмовні клуби, тематичні заняття, спільний перегляд фільмів мовою оригіналу, запрошення носіїв мови на заняття тощо.

Школа Speak Up пропонує зручний груповий формат роботи онлайн. Це вдале рішення в разі великої зайнятості, а до заняття можна приєднуватися з будь-якої точки світу. У школі працюють носії мови та українські викладачі з відповідною сертифікацією європейського рівня, що дасть можливість досягти високих результатів у навчанні.

Плюси індивідуального вивчення англійської мови

Якщо психологічно некомфортно займатися з іншими людьми у групі чи не підходить розклад занять, варто розглянути індивідуальний формат. Він також ефективний, до того ж у такому разі з’являється можливість обрати зручний для навчання час.

Переваги індивідуальних занять:

  • уся увага викладача дістається одному учню, є більше часу проаналізувати помилки конкретної людини;
  • можна обрати свій темп навчання, частоту та тривалість занять;
  • учень бере активну участь у процесі навчання — відмовчатися не вийде;
  • забезпечується концентрація на слабких місцях учня (вимова, граматика тощо).

Якщо у групі важко засвоювати інформацію і зосереджуватися чи хочеться пропрацювати саме свої слабкі сторони, краще обрати індивідуальний формат. Таке навчання також доступне у школі Speak Up. На індивідуальних онлайн-заняттях із досвідченим викладачем можна подолати мовний бар’єр, збільшити словниковий запас, підготуватися до навчання чи роботи в іншій країні, поліпшити вимову тощо.

Категорія: Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: