Skip to content

У Дніпрі продали «Будинок офіцерів»: хто новий власник і як виглядає будівля (Фото)

У Дніпрі продали з аукціону історичну будівлю, яка відома під назвою «Будинок офіцерів» та є пам’яткою архітектури національного значення. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Prozorro.Продажі.

Будинок споруджено у 1913 році, він вважався найелітнішою забудовою Катеринослава. Відомо, що колись там розташовувався Англійський клуб. Загальна площа будівлі – 3437,1 кв. м. Наразі вона перебуває у занедбаному стані.

Аукціон оголошено 31 серпня 2023 року. Нагадаємо, що згідно з інформацією порталу Prozorro.Продажі, цей лот виставляють на продаж вже вчетверте протягом року. На початку ціна складала 26 мільйонів гривень. Поступово вона знизилась до 15 мільйонів. В результаті останніх торгів історичну будівлю продали за 10,4 мільйона гривень.

Переміг в аукціоні єдиний його учасник – ТОВ «ПРОМТЕНС». Як стало відомо з інформації, опублікованої на Youcontrol, це підприємство було зареєстровано у Дніпрі 2 місяці тому. Керівником є Денис Деркач. Фірма займається купівлею та продажем власного нерухомого майна.

Фото Валерія Кравченка.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: