Skip to content

Дорогий гелій: скільки у Дніпрі коштує прикрасити свято кульками, що літають

День народження, весілля, освідчення, День закоханих чи дівич-вечір – будь-яке з цих свят заграє яскравими барвами, якщо прикрасити кафе, ресторан чи власну оселю повітряними кульками. Проте це сьогодні задоволення не з дешевих. Скільки у Дніпрі коштує прикрасити свято кульками, що літають, з’ясовували журналісти сайту «Наше місто».

Гелієві кульки у Дніпрі - Наше Місто

Сайт Mr.Ballon пропонує придбати святкові прикраси як готовими тематичними наборами, так і окремими одиницями.

Так, одна гелієва кулька коштує в районі 70–100 гривень в залежності від кольору, але без додаткових прикрас. Кульки у формі серця чи зірочки коштують 140 гривень.

Цифра-кулька, яку часто використовують для днів народжень, коштує приблизно 450 гривень.

Гелієві кульки у Дніпрі - Наше Місто

Найдешевший набір кульок на день народження коштує 630 гривень. В нього входить 1 фольгована кулька-серце, 2 фольгованих кульки-зірки, 2 прозорі кульки з конфеті.

Найдорожчий сет на сайті коштує 7 450 гривень. Він складається з 19 кульок декількох кольорів та 7 фольгованих кульок-сердець.

Також сайт пропонує дитячі кульки у вигляді різноманітних персонажів та тваринок — їх розмір сягає одного метру у висоту, а ціна — 1350 гривень за одиницю.

Як заявляє сайт, вартість доставки залежить від місця розташування замовника, її потрібно уточнювати у консультанта.

Гелієві кульки у Дніпрі - Наше Місто

Сайт Аirboom пропонує кульки за схожими цінами: від 60 до 100 гривень. До найдешевшого набору входить 9 кульок декількох кольорів, його вартість становить 630 гривень. У цьому ж розділі найдорожчими є набори з 50 кульок-сердець, які коштують 6 500 гривень, та фотозона з цифрами на день народження — її ціна 5 450 гривень, і в цю суму входить 2 кульки-цифри, 4 кульки-зірки, 3 великі кульки, 15 звичайних та 50 маленьких кульок на підлогу.

Гелієві кульки у Дніпрі - Наше Місто

Кур’єрська доставка здійснюється при замовлені від 400 гривень, а сума її залежить від району. Тож, вартість також потрібно уточнювати при замовленні.

Гелієві кульки у Дніпрі - Наше Місто

Mirsharov пропонує зручний, але неактуальний прайс. На сайті шари з гелієм стандартного розміру коштують від 60 до 110 гривень, але з поправкою, що ціну треба вточнювати у консультанта.

Buket24 пропонує придбати звичайну кольорову кульку за 65 гривень. Найдешевшим набором вважається 3 кульки у формі серця, а найдорожчим — 2 250 гривень, який складається з 32 кульок.

Вибір на сайті не дуже широкий, бо поряд з кульками продаються ще квіти. Проте, Buket24 зручно повідомляє про ціну за доставку, вона варіюється від 150 до 250 гривень, в залежності від району на часу доби.

Тож, аби прикрасити усю оселю, потрібно мати щонайменше 10 тисяч гривень. Проте, якщо зупинитися на фотозоні, чи на декількох невеликих композиціях — можна витратити приблизно 3–5 тисяч гривень.

Гелієві кульки у Дніпрі - Наше Місто

Про ціни дізнавалася Валерія Федоренко.

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: