Skip to content

95 % готовності: у Дніпрі завершують підготовку до опалювального сезону

Новини Дніпра: У Дніпрі завершують підготовку до опалювального сезону

Комунальники Дніпра продовжують підготовку до нового опалювального сезону. Фахівці КП «Теплоенерго» з урахуванням тогорічного досвіду готуються уникнути негативних сценаріїв зимою. Для цього по всьому місту вони замінюють аварійні ділянки трубопроводів опалення, встановлюють насосні установки та генератори, передає “Наше місто“.

Нині активні роботи тривають по вул. Професора Герасюти біля будинків № 26 і № 28. Там замінюють трубу опалення, яка кілька років під час опалювального сезону протікала. Замінюють тут близько 180 м трубопроводу опалення. На сьогодні  виконали більше ніж половину запланованих робіт. Завершити планують за тиждень. 

«Також на прохання голови правління ОСББ «Каверіна, 26-28» на трубопроводі опалення буде встановлено 2 засувки. Щоб у разі виникнення аварій, відключати будинки від тепла окремо, а не разом. У цілому на сьогодні готовність підприємства становить 95 %. Ще в деяких дворах роботи тривають. Це тому, що проводяться гідравлічні випробування не тільки після опалювального сезону, а й наприкінці літа. Таким чином фахівці КП «Теплоенерго» контрольно перевіряють слабкі місця трубопроводів опалення», —прокоментувала помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна

Також активні роботи тривають і у теплорозподільчих пунктах. На одному з таких встановили сучасну насосну станцію, яка працює на підкачку води у будинки дніпрян.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: