Skip to content

Театр одного актора: у Нікополі водій збив людину, а коли його затримали – порізав себе ножем

Новини Дніпра: У Нікополі водій збив людину і порізав себе

У Нікополі бригада інтенсивної терапії та реанімації Нікопольської СЕМД стала свідком дивної та, майже, детективної події. Про це повідомляє “Наше місто” з посиланням на пост лікарки екстреної медичної допомоги Валентини Марченко.

«Бригадам екстреної медичної допомоги доводиться зустрічатися з досить курйозними випадками на викликах. Іноді дивна поведінка людей викликає подив у оточуючих. І зразу ж виникає питання: «Невже в наші часи, такі важкі, такі травмонебезпечні, людям не вистачає куражу та пригод?», – так написала на своїй сторінці у Facebook лікарка екстреної медичної допомоги Валентина Марченко.

Вдень 19 серпня на лінію «103» надійшов виклик: ДТП. На місце дорожньо-транспортної пригоди виїхала бригада екстреної медичної допомоги.

Лікарі побачили легкове авто, яке було перевернуте на бік. У травмованого водія автомобіля діагностували струс головного мозку, закриту черепно-мозкову травму, забої нижньої кінцівки та грудної клітки. Чоловік емоційно розповів, що, виїжджаючи з гаража,був «підрізаний» якимсь мікроавтобусом. Як результат – його авто перевернуте, а другий учасник ДТП накивав звідти п’ятами.

Водію легковика надали допомогу та відвезли до Нікопольської міської лікарні.

Однак через деякий час бригада екстреної медичної допомоги  отримала виклик від міського відділу поліції. Причиною стало ножове поранення. Виїхала та ж сама бригада. 

На місці події медики надали допомогу немолодому чоловікові, який мав різану рану у лівій пахвовій ділянці та був у стані алкогольного сп’яніння.

Лікарям розповіли, що це той самий водій мікроавтобуса, 70-річний громадянин, який нещодавно спричинив аварію з легковим автомобілем та втік з місця ДТП. Працівники поліції його оперативно затримали та доставили у відділ. І вже тут водій-втікач проявив свої творчі здібності, продемонструвавши виставу одного актора: витягнув ніж та демонстративно наніс собі порізи в області грудної клітки. 

Потерпілого порушника-театрала доставили в Нікопольську міську лікарню № 4 у супроводі поліціянтів.

Бригада екстреної медичної допомоги вдячна стражам закону, адже досить часто поліція допомагає лікарям виконувати їхні обов’язки.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: