Skip to content

Оренда паркомісця у Дніпрі: де найдешевші та найдорожчі (Фото)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Оренда паркомісця у Дніпрі

Сучасні реалії перетворили паркінги в новобудовах на укриття. З задуманою першочергово функцією вони також справляються. В таких приміщеннях зручно залишати автівки мешканцям ЖК чи прилеглих будинків. Більшість паркомісць викуплені в новобудовах ще на моменті будівництва. Оголошень про продаж паркомісць в дніпровських ЖК досить багато, а от про оренду мало. Скільки ж коштує оренда паркомісця у Дніпрі та від чого залежить вартість, розбирались журналісти сайту “Наше місто”.

Серед плюсів оренди саме паркомісця в новобудові – контрольований доступ до території. Більшість сучасних ЖК мають системи відеоспостереження та доступу на територію за допомогою спеціальних ключів чи карток. Це забезпечує вищий рівень безпеки для вашого автомобіля. 

Вартість оренди залежить від розташування ЖК, стану приміщення, наявності розетки. Якщо у вас, до прикладу, електромобіль, можна розглядати паркомісця, в яких є доступ до електроживлення. 

Ціни на оренду стартують від 1800 грн на місяць. За ці гроші доступний паркінг у ЖК К-12. Орендодавець зазначає, що є два варіанти – з зарядкою для електромобіля, та без неї.

В цьому ЖК є варіант оренди і за 2000 грн. Паркомісце обладнане розеткою.

Найдорожчими виявилися варіанти оренди в ЖК Фестивальний на Січеславській Набережній, ЖК Дует на Крутогорсному узвозі та ЖК Амфітеатр на Володимира Вернадського. Місячна оренда паркомісця в цих будинках 4500-5000 грн на місяць.

Читайте також: Оренда гаража у Дніпрі: яка вартість у різних районах (Фото).

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: