Skip to content

Оренда будинку у Дніпрі: де найдорожчі і найдешевші ціни (Фото)

Аліна Рудич

Новини Дніпра: Оренда будинку у Дніпрі

Оренда – зручний варіант для тих, хто шукає тимчасовий житловий простір з усіма зручностями, не зв’язаний з покупкою нерухомості. У Дніпрі ринок нерухомості пропонує безліч варіантів оренди – на будь-який смак та гаманець. Журналісти сайту “Наше місто” проаналізували оголошення про оренду будинків. І от що нам вдалося дізнатись.

На вартість житла впливає багато факторів – розмір будинку, його стан, розташування. Більш престижні та центральні райони, як правило, коштують дорожче. Сучасний та якісний ремонт може підняти ціну на оренду. Будинки з новими меблями, технікою та покращеними зручностями оцінюються вище. Довгострокова оренда, зазвичай, може мати знижену ціну порівняно з короткостроковою.

Проаналізувавши наявні оголошення на одному з сайтів оренди житла, одним з найдешевших виявився будинок на лівому березі Дніпра. Загальна площа –  35 м². Кухня, туалет та ванна в будинку. Є бойлер, меблі, холодильник, телевізор, пральна машинка, кондиціонер. Ціна – 6 тисяч гривень на місяць.

Ще один з найдоступніших варіантів – будинок у Соборному районі. Має дві кімнати, вітальню, кухню та санвузол. Також в дворі є місце для парковки авто. Вартість – 7 тисяч гривень.

У Чечелівському районі можна орендувати 4-кімнатний будинок за 10 тисяч гривень. Окремо зазначено, що плата фіксована, комунальні сплачувати не треба.

Кращий ремонт має будинок у Центральному районі, але і ціна вища – 17 тисяч гривень на місяць. Є всі необхідні меблі та техніка.

Традиційно дорожчими виявилися варіанти на Набережній Перемоги. Актуальною наразі є пропозиція про здачу двоповерхового будинку з житловою площею 53 м².

Як бачимо, пропозицій вистачає. Звичайно, можна знайти і дешевші, і дорожчі варіанти. З приходом осені ціни злетять, кажуть рієлтори, тож винаймачі житла мають вже зараз активно переглядати доступні варіанти.  

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: