Skip to content

Черешнева казка: соковитий штрудель з лаваша за лічені хвилини

Нарешті настав сезон соковитих ягід. І кожна господиня користується можливістю порадувати близьких смачненьким. Нашвидкуруч можна приготувати випічку з тонкого лаваша – штрудель з черешнею. Вона виходить із приємною ягідною кислинкою. Рецептом ділится сайт «Наше Місто» з посиланням на ТСН.

Інгредієнти:

  • Один лист тонкого лаваша,
  • 500 гр. черешні,
  • Цукор за смаком,
  • 2-3 чайні ложки крохмалю,
  • 100 г волоських горіхів,
  • 1 яйце,
  • 2 столові ложки сметани.
Новини Дніпра: соковитий штрудель з лаваша - Наше Місто

Начинка

Черешню без кісточок перемішуємо з цукром, крохмалем, ставимо на невеликий вогонь, помішуючи, варимо 10 хвилин. Горіхи ретельно подрібнюємо та додаємо до ягід. Далі збиваємо яйце зі сметаною.

Приготування

Лист лаваша змащуємо яйцем зі сметаною, викладаємо на лаваш начинку та закручуємо в рулет.

Штрудель викладаємо на лист і зверху теж змащуємо. Випікати штрудель потрібно в розігрітій до 170-180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Готовий охолоджений штрудель посипати цукровою пудрою.

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: