Skip to content

Повірка газових лічильників у Дніпрі: куди треба звертатись

Софія Танченко

Новини Дніпра: Коли передавати показники лічильника за газ

Раніше ми повідомляли, що в Україні повернунули одну з обов’язкових комунальних послуг, а саме – повірку лічильників. Подання на повірку лічильників забезпечується протягом 3 місяців після закінчення опалювального періоду. Тобто часу залишилось небагато. Цілком очевидно, що дніпряни почали цікавитись, куди ж треба звертатися, щоб зробити повірку лічильника. У Дніпровській філії “Газмережі” (раніше – АТ “Дніпрогаз”) повідомили, що споживачу нікуди звертатись не треба, передає “Наше місто“.

“Планова повірка лічильників безкоштовно виконується нашими працівниками згідно затверджених графіків із попереднім повідомленням клієнтів про дату та час повірки. Звертатись для цього нікуди не потрібно. Якщо у вас є нарікання на некоректну роботу лічильника, радимо звернутись із письмовою заявою про ситуацію, що склалася, до менеджерів одного з центрів обслуговування клієнтів Дніпровської філії «Газмережі» за адресами: вул. Виконкомівська, 34 або пр. Слобожанський, 96а. Однак зауважимо, що позачергову повірку приладу обліку оплачує ініціатор такої повірки”, – зазначили в Дніпровській філії “Газмережі” .

Також в компаніїї додали, якщо, наприклад, планова повірка була пропущена рік тому, для споживача це ніяких наслідків не несе.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: