Skip to content

Наші янголи-охоронці: сьогодні ППО Дніпропетровщини відзначає своє 31-річчя

ППО Дніпропетровщини відзначає своє 31-річчя - Наше Місто

Сьогодні, 25 червня, славетна Дніпровська зенітна ракетна бригада відзначає своє 31-річчя. За роки існування військова частина здобула славу одного з потужніших військових з’єднань Повітряних Сил ЗСУ, а бойові здобутки тільки закріпили цей статус, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ПК «Схід».

За час повномасштабної війни підрозділами Дніпровської зенітної ракетної бригади тільки на Дніпропетровщині знищено біля трьох сотень ворожих повітряних цілей, з них – понад половину – крилаті ракети.

ППО Дніпропетровщини відзначає своє 31-річчя  - Наше Місто

Зокрема, з початку поточного року оборонці неба збили понад шість десятків крилатих ракет та біля восьми десятків безпілотних літальних апаратів, абсолютна більшість з яких смертоносні дрони-камікадзе. Мають на своїх рахунках підрозділи бригади також знищені літаки і гелікоптери противника.

ППО Дніпропетровщини відзначає своє 31-річчя  - Наше Місто

Цілодобова кропітка праця командування та особового складу бригади з охорони повітряного простору держави сьогодні відзначена вищим керівництвом країни, командуванням всіх рівнів Зброїних Сил України та керівництвом області та міста Дніпро.

Вітаємо наших славетних захисників!

Категорія: Війна, Новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: