Skip to content

Затоплені та занедбані: у Дніпрі перевірили укриття Фонду державного майна

Софія Танченко

Новини Дніпра: У Дніпрі перевірили укриття

Журналісти ДніпроТБ продовжують перевіряти укриття Фонду державного майна, які останній планує передати на баланс міста найближчим часом. І знову лише розчарування. Укриття затоплене та знаходиться в аварійному стані. Безпекою там і не пахне, передає «Наше місто».

Цього разу журналісти перевірили стан трьох укриттів, два з яких робітники підприємств привели до ладу власноруч, адже перечекати повітряну тривогу в них було просто неможливо. Останнє так і лишається в «початковому» вигляді – затоплене та покинуте.

Дніпряни мали б відчувати себе там у безпеці. Але відчути там можна лише сирість та сморід. Приводити укриття до належного стану, за задумом Фонду держмайна, буде громада Дніпра за власні кошти.

На інших локаціях представники підприємств провели журналістів до укриттів. Кажуть, що все зробили власноруч і за власний кошт задля комфорту працівників та мешканців, які приходять під час повітряної тривоги.

Запаси води, ковдри, місця де можна присісти, дитячі куточки та опалення. Все, що мав підготувати Фонд державного майна — містяни облаштували власноруч.

Категорія: Війна, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: