Лаваш настільки універсальний продукт, що з нього можна готувати будь-яку страву. Якщо захотілося чогось смачного і солодкого, пропонуємо вам дізнатися ідеальний рецепт штруделя з лаваша та яблук. Про це пише «Наше місто» з посиланням на УНІАН.
Вам потрібно
- Лаваш – 1 упаковка
- Вершкове масло
- Яблуко
- Цукор коричневий
- Кориця – за смаком
Спосіб приготування
Лаваш дістати з пачки, розгорнути та добре змастити вершковим маслом кімнатної температури.
Яблука помити, очистити від шкірки та порізати часточками. Далі посипати цукром та корицею. На лаваш викласти часточки яблук та згорнути в рулет.
Зверху змастити обов’язково лаваш вершковим маслом, інакше може згоріти. Розігріваємо духовку до 200 градусів та відправляємо штрудель на 17 хвилин.
Штрудель з лаваша повинен охолонути. Посипати його цукром або пудрою та порізати на шматочки.
Категорія: Афіша, Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра, Україна