Skip to content

У Дніпрі обрали найкращий сквер у місті: хто став переможцем

У Дніпрі обрали найкращий сквер у місті: хто став переможцем

У Дніпрі обрали найкращий сквер. Такий конкурс оголосили на сторінці у Фейсбук департаменту парків та рекреацій. Переможця обирали серед трьох комунальних підприємств, у підпорядкуванні яких знаходяться парки та сквери у Дніпрі. Зокрема це Молодіжний парк «Новокодацький», КП «Міська інфраструктура» та КП «Парк Придніпровський». Загалом обирали серед 15 номінантів методом голосування у фейсбуці, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на прес-службу міськради.

Сучасний скейт-парк, зона для дітей, майданчик для вигулу собак, а також зелена галявина та затишні алеї — все це про переможця конкурсу — сквер Усачова. Про те, що цей сквер дійсно ідеальний для місцевих мешканців, каже Ірина Олександрівна: «Я живу тут поруч, у сквері завжди багато людей, і тут кожен може знайти собі заняття, бо сквер наповнений різними майданчиками для кожного відпочиваючого».

Зі свого боку, місцевий мешканець Дмитро додав: «Дуже затишний та класний сквер, за яким постійно доглядають. Його відвідують чимало мешканців, і я сам люблю проводити тут час».

Сквер Усачова потрапив до фіналу конкурсу разом із парком Зелений Гай та парком «Новокодацький». Але актив Індустріального району вивів цей сквер на перше місце, поставивши під постом понад 1000 вподобайок.

«Такий конкурс департамент запровадив вперше, і наше КП, яке опікується сквером Усачова, перемогло, завоювавши почесний приз — кубок. Завдяки плідній праці на різних рівнях — цей сквер став дійсно зручним та комфортним для мешканців району. Бо над ним працювала і команда міського голови Бориса Філатова, також депутат цього району, і великий актив місцевих мешканців. Кожний зробив свій вагомий внесок у розвиток цієї зеленої зони», – зазначила в. о. директора КП «Парк Придніпровський» Катерина Гопайца.

Депутат міської ради Дніпра Сергій Пустовий додав: «Ми дійсно горді отримати таке звання як найкращий сквер у Дніпрі. Це перший такий конкурс, який започаткувала міська рада саме в цьому році, тож для нас мати цей титул — велика відповідальність. І хочеться подякувати нашим керівникам міста, зокрема міському голові Борису Філатову, який жодного разу не відмовив активу «Райончику» з їхніми ініціативами, комунальному підприємству, робітники якого  як «бджілочки» кожного ранку наводять тут лад, і, звичайно, людям, які завжди доглядають сквер. Тож наступного року ми зробимо все, аби ця нагорода залишилась у нас».

Категорія: Афіша, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: