Skip to content

Торт з кабачків: швидкий та смачний обід для гурманів

Сезон кабачків розпочався. Крім звичних оладків, закусок і рулетів українцям смакує кабачковий торт. Така страва готується достатньо швидко та просто, особливо, якщо знати декілька секретів, — інформує сайт  «Наше Місто» з посиланням на Уніан.

Вам знадобиться:

  • Молоді кабачки – 2 шт. (вага близько 1 кг)
  • Борошно – 1 ст.
  • Яйця – 4 шт.
  • Майонез – 0,5 ст.
  • Часник – 2-3 зубчики
  • Помідори – 4 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Зелена цибуля

Кабачки натерти на крупній тертці, злегка віджати, щоб прибрати зайву рідину. Додати яйця, борошно, посолити та поперчити. Все змішати, щоб вийшло тісто, як на оладки.

Сковороду злегка змастити олією й випікати у ній млинці. Тісто потрібно просто розмазати ложкою по сковорідці, щоб млинці не вийшли занадто товстими. Обсмажувати їх з двох боків. Вийде приблизно 5 млинчиків. Готові млинці остудити.

У майонез додати пропущений через прес часник і перемішати. Помідори нарізати тонкими кружечками.

Збираємо торт. Робимо у такій послідовності: млинець змастити майонезом (не дуже густо), зверху розкласти кружечки помідорів, потім знову млинець і т.д.

Верхній шар просто прикрасити майонезом, помідором і кільцями зеленої цибулі. Готовий торт прибрати в холодильник на півгодини.

Новини Дніпра: торт з кабачків - Наше Місто

Категорія: Новини Дніпра, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: