Skip to content

Перемога на Перемозі: «цар-паркан», який перегороджував набережну, остаточно демонтували (Фото)

Перемога на Перемозі: «цар-паркан» демонтували - Наше Місто

На Набережній Перемоги 65, Д  остаточно демонтували «цар-паркан», який перегороджував набережну. Нагадаємо, що нелегальний забудовник відгородив собі парканом чималу територію, що викликало цілком справедливе незадоволення місцевих мешканців. Люди, не розібравшись у ситуації, підбурювані деякими «активістами», які заявляли про незаконну забудову території, вийшли на акцію протесту. Таким чином, зчинився справжній скандал практично на пустому місці. А коли нарешті звернулись до інспекції з питань благоустрою Дніпровської міської ради зі скаргою на цей паркан, то одразу ж отримали результат – паркан було демонтовано. У міськраді Дніпра негайно відреагували, бо вже не перший рік через суди відстоюють інтереси громади, та не надавали жодних дозволів горе-підприємцю, повідомляє сайт «Наше місто».

Стосовно цієї адреси влада з 2021 року також бореться з сам самочинним будівництвом. Тоді Дніпровська міська рада подала позов, аби усунути перешкоди у користуванні земельною ділянкою та накласти арешт на нерухомість.

Перемога на Перемозі: «цар-паркан» демонтували - Наше Місто

Профільні спеціалісти закликають у разі виникнення питань стосовно парканів чи будівництва, одразу звертатися до мерії. Бо боротьба з нелегалами можлива лише через судові інстанції.

Перемога на Перемозі: «цар-паркан» демонтували - Наше Місто

А от «активісти», які спеціалізуються на акціях протесту, зазвичай не подають позов до суду та задовольняються лише медійним розголосом.

Мешканці, як мінімум, втрачають час та інколи навіть наражаються на небезпеку – коли їх підбурюють до самочинства.

Категорія: Відео, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: