Skip to content

Не поділили пісочницю: у Дніпрі на дитячому майданчику побилися сусідки (Відео)

В соціальних мережах точаться суперечки через сварку, що сталася в Дніпрі між двома жінками. Одна з них в результаті конфлікту ледь не втратила око. Що не поділили сусідки і як розвивається ситуація, розбирались журналісти ДніпроTV, пише сайт «Наше Місто».   

Дві жінки не поділили пісочницю, бо одна вважала, що це місце для дітей, а інша, що там може побавитись і її пес. В результаті конфлікту одна з жінок серйозно постраждала. Відкрито кримінальне провадження, правоохоронці вже взялися за справу, проте ситуація розвивається й надалі. Погрози від користувачів соціальних мереж отримують обидві жінки й кожна з них продовжує «гнути свою лінію».

Сварка між мешканками житлового комплексу «River Park» спалахнула прямо на дитячому майданчику. В цей же час там бавились чимало дітей. Наталя разом із своєю дитиною прийшла до пісочниці — її вже «зайняв» собака Дар’ї.

Наталя впевнена — Дар’я накинулась на неї, бо не хотіла, щоб в інтернет потрапив «сумнівний» контент з її участю. Адже має чималу аудиторію у соцмережах.

За словами Наталі, Дар’я виприскала перцевий балон прямо їй в обличчя. На очах у трирічної доньки. Знімальна група спробувала зв’язатись з Дар’єю, аби почути її версію подій.

«Я би з радістю, залюбки з вами поспілкувалась, проте наразі триває кримінальне провадження, котре відкрите з обох сторін. З моєї сторони та зі сторони, нібито, постраждалої. Тому, доки триває слідство, доки ведуться експерименти, доки ведеться досудове дослідження всіх матеріалів справи — я не можу розголошувати. Як тільки пройде суд, як тільки буде вирок суду і мені буде що показати і розказати, я з радістю поспілкуюсь з усіма телеканалами», – повідомила Дар’я.

Подробиці цієї історії дивіться у відео.

Категорія: Відео, Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: , ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: