Skip to content

Макдональдз у Кривому Розі відновив роботу: що відбувається в закладі в перший день роботи і які ціни

Після тривалої перерви McDonald’s відновив свою роботу в Кривому Розі. Відкриття закладу приурочили до Дня захисту дітей. За якою адресою працює заклад та чи є черги, читайте в матеріалі сайту «Наше Місто».

1 червня поласувати улюбленими бігмаками стало можливо й у одному з ресторанів McDonald’s Кривого Рогу. Як повідомляє прес-служба мережі, відкрив свої двері заклад, розташований за адресою: проспект Гагаріна, 2.

В Криворізькому McDonald’s гості можуть зробити замовлення в залі ресторану на касі чи через термінали самообслуговування, а також на МакДрайві.

Перші відвідувачі вже ласують улюбленими стравами, спостерігається невелика черга. До речі, вартість страв в мережі McDonalds помітно зросла, порівняно з довоєнним періодом.

Один з фірмових та найбільших бургерів закладу Біг Тейсті відтепер коштує 173 гривні, Біг Мак – 105 грн, чізбургер – 59 грн, гамбургер – 50 грн.

Скуштувати 6 шт нагетсів можна за 78 гривень, 9 шт – за 110 грн, 20 шт – 232 грн.

Повідомляється, що в McDonald’s Кривого Рогу спочатку буде представлене скорочене меню, яке поступово розширюватиметься з відновленням ланцюгів постачання і нарощення обсягів складів.

Новини Дніпра: McDonald's у Кривому Розі - Наше Місто

Нагадаємо, мережа припинила роботу в Україні після початку повномасштабної війни. А вже цьогріч двері закладів почали поступово відчинятися для відвідувачів у різних областях. Так, 25 квітня McDonald’s запрацював у Дніпрі.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: