Skip to content

ОФІЦІЙНО Нові труби та відремонтована покрівля: у Дніпрі перевірили якість проведених ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК

Нові труби та відремонтована покрівля: у Дніпрі перевірили якість проведених ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК

У Дніпрі в будинку ОСББ “Воскресенська 2-А” оновили покрівлю. Ремонтні роботи було проведено в рамках програми співфінансування проєктів ОСББ та ЖБК. Про це повідомляє «Наше місто» з посиланням на міську владу Дніпра.

«У цій дев’ятиповерхівці, в під’їзді № 1, виникла аварійна ситуація з м’якою покрівлею. Мешканці постійно скаржилися на протікання. Голова ОСББ звернувся до нашого департаменту. Ми перевірили інформацію, зібрали всі необхідні документи для участі в програмі співфінансування. І ось результат: покрівля відремонтована швидко та якісно, з гарантією 3 роки», — зазначив Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради.

Нові труби та відремонтована покрівля: у Дніпрі перевірили якість проведених ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК

Ремонтні роботи на покрівлі розпочалися у квітні, і вже до першого травня все було завершено. Мешканці будинку дуже задоволені результатом. Незважаючи на травневі дощі, жодних протікань не виявлено.

У ОК ЖБК № 204 на бульварі Слави, 3 виконано поточний ремонт системи опалення — замінили труби.

«В даному житловому будинку, де розташовані два кооперативи, було проведено капітальний ремонт системи опалення. Старі, аварійні труби, що піддались корозії та спричиняли протікання, потребували негайної заміни. З метою усунення аварійної ситуації, голова ОСББ ЖБК звернувся до нашого департаменту. Ми ретельно розглянули заявку, взяли її до роботи та якісно виконали ремонтні роботи в зазначені терміни», – прокоментував Святослав Ткаченко.

Програма доступна для ОСББ та ЖБК, чиї будинки експлуатуються понад 10 років. Її мета – полегшити фінансовий тягар мешканців щодо ремонту. Мешканцям ОСББ та ЖБК достатньо зібрати 25 % від вартості робіт, а 75 % сплатить місто. Станом на 13 травня цього року за програмою співфінансування виконано 62 оновлення: 21 ремонт електромереж, 24  — сантехніки, 9 — покрівель, 8 — ліфтового обладнання. У роботі ще 94 заявки.

Раніше ми писали, як у Дніпрі борються з “цар-балконами” і гаражами без документів.

Категорія: Важливо, Влада, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: