Skip to content

Небезпечний манікюр: в Дніпрі розлючена клієнтка напала на майстриню під час процедури

Б’юті-майстриня з Дніпра розповіла журналістам, як клієнтка побила її прямо під час надання послуги. Жертва нападу отримала численні синці та забої. Як все відбулося та як зараз себе почуває дівчина – у сюжеті ДніпроTV, пише сайт «Наше Місто».

Жертва нападу розповіла про побиття у TikTok і це відео вмить стало популярним. Катерина повідомила, що у б’юті-сфері вона вже два з половиною роки. Спочатку працювала вдома, потім переїхала до орендованого приміщення. Клієнтка, про яку йде мова, вже вдруге відвідувала майстриню. Вона відкрито проявляла агресію. Через поганий стан нігтів відвідувачки, Катерина відмовляла її від процедури, але та наполягла.

«Я завжди відповідаю за результат сама, тому запропонувала одну руку зробити одним методом, другу – іншим. Хотіла перевірити, що буде краще. Вона погодилась. Перейшли до покриття, і тоді вона поцікавилась, чому руки різні. Я все пояснила та нагадала, що вона на це погодилась», – розповіла майстриня з манікюру Катерина Бондар.

Під час процедури клієнтка передумала і агресивно наполягала на своєму, каже Катерина.

«Я стерла все, що зробила. Сказала, що на цьому все, ми не спрацюємось. Я ввічлива з клієнтами. Але вона почала кричати, ображати», – каже Катерина.

Майстриня одразу зрозуміла, що сперечатися з клієнткою не варто. Але відвідувачка продовжила образливу промову та вдарила Катерину по обличчю. Від удару дівчина впала та вдарилась головою.

«Вона відкинула мій стілець і почала викручувати мені руки», – пригадує майстриня.

Катерина має інвалідність і просила відвідувачку зупинитися. В результаті вона отримала травми ніг, рук та синці на обличчі. Катерина вже подала заяву до поліції та зняла побої. Більш детально про цю історію дивіться у відео.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: