Skip to content

Вузи Дніпра: скільки коштує навчання в ДНУ імені Олеся Гончара

Аліна Рудич

Новини Дніпра: ДНУ імені Гончара вартість навчання

В Україні стартує вступна кампанія 2023. Цього року випускники шкіл будуть складати НМТ. Після цього вже можна розглядати вищий навчальний заклад, в якому майбутній студент хоче навчатись. Одним з важливих критеріїв вибору вузу є ціна навчання. Скільки коштує вивчитись на популярні спеціальності в Дніпровському національному університеті імені Олеся Гончара, розкажуть журналісти сайту “Наше місто”.

Дніпровський національний університет імені Олеся Гончара — один із провідних закладів вищої освіти в Україні четвертого рівня акредитації з правом підготовки іноземців за акредитованими напрямами і спеціальностями. За час свого існування університет підготував понад 70 тисяч фахівців.

В університеті є біолого-екологічний, хімічний, історичний, юридичний факультети, факультет української й іноземної філології та мистецтвознавства, психології та спеціальної освіти, систем і засобів масової комунікації, суспільних наук і міжнародних відносин, економіки, прикладної математики, медичних технологій діагностики та реабілітації.

Ціни 2022-2023

Річна вартість навчання стартує від 18 тисяч гривень за денну форму та від 12 500 за заочну. Найдорожчі факультети коштують 22 тисячі гривень на рік. Варто зазначити, що наведені ціни поширюються лише на перший рік навчання, далі – дорожче.

Всю актуальну інформацію можна дізнатись на офіційному сайту вузу за посиланням.  

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: ,

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: