Skip to content

Краса, яка нікому не потрібна: на ж/м Придніпровськ невідомі вкрали з клумб барбарис

Ранок понеділка неприємно вразив мешканців ж/м «Придніпровськ» зухвалим фактом вандалізму у місцевому парку. Про це повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на Департамент парків та рекреації.

Згідно з повідомленням, в ніч на 23 квітня, невідомі особи викопали та вкрали 11 кущів барбарису у парку «Придніпровський». Нагадаємо, що ці рослини було висаджено лише минулої середи.

Новини Дніпра: вандалізм у парку - Наше Місто

«Це боляче та прикро, адже наші зусилля під час війни робити Дніпро квітучим, чистим, охайним містом в найвіддаленіших його куточках марнуються через байдужість та потяг до беззаконня окремої групи громадян. За кожним висадженим кущом та квіткою стоїть щоденна праця комунальників та платників податків, завдяки яким ми маємо змогу ці рослини купувати», – повідомили у Департаменті парків та рекреації.

КП «Парк Придніпровський» звертається до місцевих мешканців з проханням повідомити дані щодо осіб, які причетні до цього випадку, в особисті повідомлення.

Працівники парку викликали поліцію. Тож правоохоронці з’ясують, що це – вандалізм чи крадіжка, а також яке покарання очікує на порушників.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: