Skip to content

У Дніпрі на Воскресенскій створюють нову сучасну пішохідну зону

У Дніпрі на вулиці Воскресенська створюють нову сучасну пішохідну зону. Роботи проводять на ділянці від вулиці Володимира Великого до пам’ятника молодому Шевченку. Концепцію облаштування розробили дніпровські урбаністи. Подробиці – у відео Днепр оперативный, пише сайт «Наше Місто».

Раніше у цьому куточку міста був застарілий асфальт. Більше того, на розі Воскресенської та Володимира Великого тротуар та проїжджу частину розділяла труба, яку ще у 1990-х роках залишили метробудівці. Зараз її прибрали.

Роботи з облаштування вулиці Воскресенської проводять кожного дня. Тут буде нова тротуарна плитка, додаткові паркувальні місця. Крім того, на розі Воскресенської та Володимира Великого, біля світлофора, замість демонтованої метробудівської труби роблять пониження тротуару. Це вкрай важливо для людей з обмеженими можливостями та батьків з візочками. Тепер вони без перешкод зможуть перетинати проїжджу частину.

Дніпряни впевнені, що, незважаючи на війну, такі роботи є на часі. Окремі мешканці можуть дорікнути, що ремонти проводять лише у центрі міста. Але це не так. Міська влада також підкреслює, що, не дивлячись на обмеження, які диктує час, поточні ремонти у Дніпрі проводять на тих ділянках, які потребують особливої уваги і є проблемними. Це не залежить від того, чи це є центр міста, чи спальний район.

Щодо вулиці Воскресенської. Поточний ремонт тут планують завершити до середини квітня. Дніпряни отримають сучасну пішохідну зону.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: