Skip to content

Для цих людей немає перешкод: дніпряни дякують комунальникам за якісно та оперативно виконану роботу

Дніпряни комунальникам за якісно та оперативно виконану роботу

Як повідомив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан, протягом минулої доби оброблено 45 звернень громадян. Всі заявки та повідомлення на особливому контролі. А містяни, в свою чергу, дякують комунальникам за оперативно та якісно виконану роботу, передає “Наше місто”.

Так, наприклад, мешканці будинків на вул. Олеся Гончара, 7-9 дуже вдячні за нового двірника, чистоту у дворі та спиляні дерева, які були в аварійному стані.

«Я повна емоцій і вдячності команді людей, які відгукнулися на мій запит:

“Міськзеленбуд” – Іван Петрович (як сказали мешканці будинку – Іван Всемогутній). Дощ, мокра земля, купа машин у дворі. Просто для людини немає нічого неможливого, цитую:

– Ми все зробимо!

– Там же проїзду немає… Як???- Ми все зробимо!!!

Катерина Вікторівна, маленька тендітна жіночка, яка керувала командою з 10 чоловіків. Ви просто підкорили мене з першої хвилини розмови! Далі був “Жилсервіс-14” і чудова керівниця, яка швидко та скрізь налагодила всі процеси – Світлана Євгенівна. Вислухавши усі прохання, допомогла мешканцям 2-х будинків посміхатися зранку, побачивши кращого двірника. Саме його вони хотіли бачити у себе роками. Велика вдячність усім причетним. З любов’ю, Гончара 7-9», – подякувала місцева жителька Ірина.

Громадська Рада продовжує збирати повідомлення від містян. Це допомагає всім службам мерії Дніпра на чолі з Борисом Філатовим. Усі гілки міської влади завжди оперативно та якісно допомагають дніпрянам у вирішенні питань.

Заявки щодо проблем з теплопостачанням чи водопостачання можна залишати за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради:

(095) 816-39-11

(093) 261-32-25

(063) 402-79-56

(063) 681-61-82

(068) 638-28-48

Заявки за номерами Штабу взаємодопомоги Громадської ради приймають з понеділка по п’ятницю з 9 до 17 години.

Телеграм-канал голови Громадської ради Геннадія Корбана приймає заявки цілодобово.

Залишити заявку можна в коментарях: https://t.me/korbanofficial/

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: