Skip to content

Кінець опалювального сезону у Дніпрі: стала відома дата

Софія Танченко

Новини Дніпра: Кінець опалювального сезону у Дніпрі 2022-23

Раніше ми повідомляли, що Уряд хоче терміново завершити опалювальний сезон в Україні. Це дозволить заощадити енергоресурси до наступної зими. На Дніпропетровщині у таких великих містах, як Нікополь та Кам’янське тепло вимкнуть 31 та 20 березня відповідно. На черзі і місто Дніпро. Тут вимкнути опалення планують 22 березня, передає “Наше місто”.

«Пропри складні часи, блекаути Дніпро провів опалювальний сезон. У міжопалювальний період ми входимо із величезною заборгованістю містян у розмірі 1 млрд 528 млн грн (накопичувальний борг). Це колосальна сума. Тому закликаємо дніпрян розрахуватися з боргами і не накопичувати їх», – зазначила помічниця директора КП «Теплоенерго» Анастасія Сухіна. 

Водночас дніпряни завинили перед комунальним підприємством «Коменергосервіс» 130 млн грн. Накопичувальний борг населення перед ще одним теплопостачальним підприємством «Жилсервіс Дніпро» становить 34 млн грн. Тому дніпрян закликають якомога скоріше погасити борги або укласти договори на реструктуризацію боргу.

Варто нагадати, що важливою умовою для припинення опалювального сезону є температура повітря. Протягом трьох днів вона не повинна опускатися нижче +8 градусів.

За попереднім прогнозом погоди найближчий тиждень у Дніпрі середньодобова температура буде становити +8…+12 градусів.

Далі ставатиме все тепліше. Після 25 березня очікується значне підвищення температури повітря до +20…+23 градусів.

Категорія: Важливо, ЖКГ, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: