Skip to content

Жульєн на сковороді: секрети вибору інгредієнтів і приготування

Щоб насолодитися улюбленою стравою із соковитої курки та грибів у ніжному соусі, необов’язково возитися з формами та духовкою. Жульєн на сковороді – один із спрощених варіантів приготування цієї страви. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на 1+1.

Усі продукти потрібно обсмажити на сковороді, залити вершками та посипати сиром.

Складові

  • філе куряче – 400 г
  • гриби печериці – 300 г
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • вершки 20% – 200 г
  • сир твердий – 200 г
  • олія рослинна – 2 ст. л.
  • перець чорний мелений
  • сіль

Приготування

Куряче філе вимийте, висушіть і наріжте невеликими шматочками. У великій сковороді розігрійте олію та обсмажте м’ясо до напівготовності. Цибулю дрібно наріжте, додайте до курки та обсмажте ще три хвилини.

Новини Дніпра: жульєн на сковороді - Наше Місто

Печериці наріжте тонкими пластинами, всипте гриби до м’яса. Після того, як випариться волога з грибів, посоліть і поперчіть. Обсмажуйте м’ясо з грибами та цибулею ще п’ять хвилин. Залийте вершками та трохи прогрійте на повільному вогні. Посипте сиром і тушкуйте жульєн під закритою кришкою, поки сир не розплавиться. Залишіть страву на повільному вогні на три хвилини.

Жульєн найкраще подавати зі свіжими овочами та зеленню.

Категорія: Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: