Skip to content

Дніпровська міська рада інформує: де немає опалення та води через ремонтні роботи

Ксенія Куземко

Станом на 14:00 завершені аварійні роботи на підвищувальній насосній станції на бульварі Зоряний. Відновлено тиск на верхніх поверхах по вулиці Запорізьке Шосе 2а, 4, 10, 16 та бульвар Зоряний, 1, 1д.

Також комунальники оперативно ліквідували аварію на вулиці Космічна, 19. Подачу води в будівлю Офтальмологічного центру відновлено.

Аварійна бригада КП «Дніпроводоканал» завершила ремонтні роботи на вул. Немировича Данченка, 38. Відновлено водопостачання на вул. Немировича Данченка, 24-44 та вул. Космонавтів, 22.

У зв’язку з проведенням аварійних робіт на вул. Романа Шухевича, 64 припинено водопостачання всієї вулиці.

Водопостачання відновлять до кінця дня.

Наразі працівники КП «Теплоенерго» проводять роботи в будинковій котельні по вул. Івасюка. Зараз її робота зупинена. Теплопостачання у 2 будинках, які вона опалює, тимчасово перекрито.

Подачу тепла буде відновлено після закінчення робіт.

Комунальники також продовжують ремонт тепломережі на вул. Старокозацька. Через це зупинено теплопостачання в будинках № 38, 38б, 42, 44 по вул. Старокозацька та будинку № 7 по вул. Мечникова.

Подачу тепла відновлять одразу після завершення всіх робіт.

Через порив тепломережі на розі вул. Ярослава Мудрого та вул. Князя В. Великого перекрито теплопостачання за наступними адресами:

  • вул. Князя Володимира Великого, 34, 34а, 36;
  • вул. Ярослава Мудрого, 6.

Ремонтні роботи комунальники проведуть завтра 11 березня.

За завданням міського голови Бориса Філатова всі комунальні служби Дніпра мають всю необхідну техніку та матеріали. Завдяки цьому вони можуть швидко та якісно виконувати будь-які ремонти на комунальних мережах.

Станом на 14:00 відновлено роботу підвищувальної насосної станції на просп. Гагаріна. Вона тимчасово не працювала через знеструмлення приватною енергопостачальною компанією. Відновлено тиск на верхніх поверхах в будинках № 100-124 на просп. Гагаріна.

Досі залишається знеструмленою підвищувальна насосна станція на вул. Маршала Малиновського. У зв’язку з цим знижено тиск на верхніх поверхах по вул. Маршала Малиновського, 6 та пров. Любарського, 8-20.

Водопостачання буде відновлено після подачі електроенергії.

Також приватними енергопостачальними компаніями знеструмлено районну котельню КП «Теплоенерго» по вул. Коробова. Мешканці 47 будинків знаходяться без тепла.

Станом на 14:00 всі об’єкти теплопостачання КП «Коменергосервіс» та КП «Жилсервіс-Дніпро» працюють у звичному режимі та забезпечують теплопостачання дніпрянам.

У випадку виникнення будь-яких проблемних ситуацій на мережах водо-, та теплопостачання, комунальники одразу їх ліквідують. Це питання міська влада тримає на контролі, аби дніпряни в повному обсязі були забезпечені і теплом, і водою.

Нагадуємо, якщо у вас виникли проблеми з водопостачанням чи опаленням, телефонуйте на Єдину гарячу лінію Дніпровської міської ради: 

(056) 732-12-12 

(095) 732-12-12 

(096) 732-12-12 

(073) 732-12-12

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: