Skip to content

Геннадій Корбан підбив підсумки роботи Штабу взаємодопомоги при Громадській Раді Дніпра за період зими

Геннадій Корбан підбив підсумки роботи Штабу взаємодопомоги при Громадській Раді Дніпра за період зими - Наше Місто

Голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан підбив підсумки роботи Штабу взаємодопомоги при Громадській Раді Дніпра, за період зими, під час тривалих вимкнень світла та під час блекаутів, повідомляє сайт «Наше місто» з посиланням на ДніпроТВ.

«Я вважаю, що Штаб спрацював ефективно. Він був створений для вирішення гострих та актуальних проблем, коли людям була потрібна екстрена допомога. Були десятки тисяч звернень. Під час блекаутів тільки на мій телеграм щодня надходило понад півтори тисячі повідомлень. Окрім цього, сам Штаб і його гарячі лінії приймали дзвінки і повідомлення. І він і надалі продовжує свою роботу», – зазначив голова Громадської ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан в етері марафону «Інформоборона» на телеканалі Дніпро TV.

Нагадаємо, 1 грудня відбулись позачергові загальні збори Громадської ради при Дніпровській міській раді. По результатам їх проведення, за ініціативою Голови Громадської ради при міськраді Геннадія Корбана, було створено Штаб взаємодопомоги. Штаб є дієвою частиною загальноміського Штабу громадянського порятунку та постійним каналом комунікацій між мешканцями міста та комунальними підприємствами, соціальними та медичними установами, освітніми закладами Дніпра тощо.

Категорія: Відео, Війна, Інтерв'ю, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: