Skip to content

На весілля – з передової: історія кохання акторів-молодят, які одружились в Дніпрі

Новини Дніпра: Весілля Максим Девізоров Світлана Гордієнко

Ще рік тому вони обоє були акторами. Максим Девізоров грав у Театрі драми та комедії у Києві. Його кохана Світлана Гордієнко започаткувала Київський сюрреалістичний театр «14ORLOV». Обидва жили у столиці і навіть не здогадувалися, що в середині 2022 року одружаться у Дніпрі. Та ще й у розпал повномасштабної війни, пише “Наше місто”.

Коли почалася повномасштабна війна, всі зйомки та театральні проекти, зрозуміло, стали на паузу. Після того, як у березні загинув актор Паша Лі, з яким Максим Девізоров був добре знайомий, він вирішив вступити до лав ЗСУ. Його кохана дуже переживала тоді.

“Мені досі важко це усвідомлювати та говорити про це, — зізнається Світлана. — Я злилася, почувала себе безпорадною. У хід йшли всі можливі методи маніпуляцій та шантажу. Але потім я зрозуміла, що лише витрачаю час, який ми можемо наповнити коханням. Тому приймаю цю реальність, чекаю якнайшвидшої перемоги і дуже пишаюся Максом”.

У травні на Донбасі, де воював Максим Девізоров, точилися запеклі бої. Заради весілля його відпустили зі служби лише на один день. За короткий термін пара встигла не лише одружитися у Дніпрі, а й зробити святкову фотосесію.

Стилістику весілля визначили головні події: наречений був одягнений у військову форму, а наречена вибрала скромну білу сукню на тонких бретельках та грубі черевики чорного кольору. Образи молодят доповнювали аксесуари із сухоцвітів із колосками: у Світлани — віночок та букет, у Максима – бутоньєрка.

“Пропозицію я робив Світланці з відеозв’язку, — згадує Максим. — Поки всі мої товариші купували необхідне спорядження, я бігав у пошуках обручки. Пропозиція – один із тих моментів, які пам’ятаєш усе життя. А тут ще так склалися обставини, коли ми дуже хочемо бути поряд, але фізично не можемо. Це непросто, але для справжнього кохання немає перешкод. Я мрію, щоб після перемоги наша родина побільшала. Хочу, щоб за п’ять років ми вже виховували нашу дитину. І дуже хочеться повернутись до своєї професії. Зніматися у кіно, грати у театрі та створювати багато цікавих проектів на рідній землі”.

Про це та багато чого іншого цікавого читайте у найближчому номері газети “Наше місто”, який вийде у четвер, 16 лютого.

Категорія: Важливо, Війна, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: