Skip to content

Кримінальні новини 6 лютого: криваве вбивство батька та перекриття каналу наркотрафіку

Ксенія Куземко

Криваве вбивство, перекриття масштабного каналу наркотрафіку та ДТП із дідусем. Журналісти сайту “Дніпро оперативний” зібрали усі найяскравіші події Дніпра за понеділок, 6 лютого, в одному відео, пише “Наше місто”.

Протидія наркотикам

Правоохоронці викрили злочинну групу, яка займалась поширенням наркотиків на території Дніпропетровської області. Зілля розповсюджували за допомогою Telegram-ботів. Наркоторговці створили для свого «бізнесу» навіть власну «торгову марку», яку зображували на рекламі. Замовити товар можна було цілодобово всього у кілька кліків.

Збут наркотиків був поставлений на потік також і в Полтавській, Сумській та інших областях. Крім того, зловмисники активно шукали клієнтів на прифронтових територіях.

У ході спецоперації працівники ДБР разом з Нацполіцією провели 15 санкціонованих обшуків на території 3 областей. Вилучено майже 1,5 кг амфетаміну, 1 кг метамфетаміну, 8 кг синтетичних наркотиків та інші речовини, вартість яких на чорному ринку сягає щонайменше 10 млн гривень.

Затримано 5 осіб, яким обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою без права на заставу.

Досудове розслідування триває, планується арешт майна фігурантів.

Будинок у вогні

У Дніпрі 6-го лютого сталося займання будинку на вулиці Детальбудівській Амур-Нижньодніпровського району. Надзвичайники прибули за місцем призначення та встановили, що вогнем повністю був охоплений дах одноповерхового будинку, також горіння відбувалося всередині. Рятувальники гасили пожежу близько 1,5 години. Вогнем знищено дах будинку на площі 50 кв. м. Загиблих та постраждалих немає.

Травмували дідуся

У Дніпрі на проспекті Миру збили пішохода. ДТП трапилася сьогодні близько 8 ранку. За інформацією з власних джерел, водій автомобіля ВАЗ 21150 рухався проспектом Миру і на пішохідному переході наїхав на 83-річного дідуся.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували з попереднім діагнозом забій стегна. Подробиці аварії встановлюються.

Син зарізав батька

Днями у Дніпрі по вулиці Бородянській, що у Чечелівському районі, сталося вбивство. Як з’ясували правоохоронці, між батьком та сином виник конфлікт, під час якого 30-річний чоловік вдарив потерпілого ножем у груди. Від отриманих травм 64-річний містянин помер на місці. З місця події правоохоронці вилучили знаряддя злочину – кухонний ніж. Слідчі дії тривають.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра, Суспільні та соціальні новини Дніпра

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: