Skip to content

У ДТЕК Дніпровські електромережі пояснили, чому відсоток по лімітам у лютому знизився

Новини Дніпра: Яка ситуація зі світлом у Дніпрі 10 березня

У січні потреба в потужності для Дніпропетровської області становила 2200 МВт. Це мінімальний об’єм електроенергії в січні для забезпечення споживачів електроенергією згідно графіків стабілізаційних відключень. Такий обсяг не враховував роботу на повну потужність промисловості, виробничих підприємств, заводів, високого навантаження лікарень, повноцінної роботи громадського електричного транспорту, тощо.

Тож у лютому необхідний рівень потужності нами було переглянуто з урахуванням реальних потреб області та підприємств у навантаженні. Для повноцінної роботи промисловості та забезпечення побутових споживачів – мінімальна потреба в електроенергії в лютому складає 2700 МВт. Повідомляє сайт «Наше Місто» з посиланням на прес-службу ДТЕК Дніпровські електромережі.

Наша область є прифронтовим регіоном, який забезпечує функціонування багатьох стратегічних напрямків – робота лікарень, що лікують поранених, заводів, що ремонтують техніку, великих промислових підприємств, що забезпечують роботу економіки, збільшення годин роботи електричного транспорту і т.ін. В лютому відсоток співвідношення потреби та лімітів електропостачання буде вираховуватись саме з 2700 мВт.

Категорія: Важливо, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: