Skip to content

Кримінальні новини Дніпра 3 лютого: знешкодження кротів та числені ДТП

Затримання ворожих агентів, зухвале пограбування та числені ДТП – усі найяскравіші події Дніпра за п’ятницю, 3 лютого, у відео Днепр оперативный, повідомляє сайт «Наше Місто».

Грабіжник-рецидивіст

Декілька грабежів було скоєно невідомим у Дніпрі за останні кілька днів. Перший раз чоловік пограбував крамницю «Візит» на вулиці Дунаєвського. Він зайшов до магазину, забрав гроші з каси та втік з місця події. Вдруге, він вчинив схожий злочин – пограбував магазин «Продукти» на вулиці Кам’янська, в якому любитель легкої наживи побився із працівницею закладу. Після цього забрав гроші з каси та втік з місця події. Наразі грабіжника-рецидивіста активно розшукує поліція.

Наступила на ті самі граблі

Учора ввечері патрульні зупинили авто Toyota, за кермом якого була 55-ти річна жінка, яка неодноразово раніше притягувалась до відповідальності за незаконне придбання та зберігання наркотичних речовин. Правоохоронці помітили у водійки ознаки наркотичного сп’яніння, тому провели поверхневу перевірку та запропонували їй пройти обстеження. Від нього жінка відмовилась, але в салоні авто було знайдено пакет з речовиною, схожою на наркотичну. На поціновувачку забороненого «кайфу» було складено декілька адмінпротоколів. Також на місце пригоди викликали слідчо-оперативну групу.

«Чорна» бухгалтерія Коломойського

Співробітники Бюро економічної безпеки та Служби Безпеки України затримали та повідомили про підозру головному бухгалтеру ПАТ «Укрнафта» – компанії, яка, фактично, належала одиозному дніпровському олігарху Ігорю Коломойському. В рамках відкритого провадження співробітникам та керівникам “Укрнафти” інкримінують незаконне привласнення 40 млрд гривень. В ході слідчих дій, окрім затримання головного бухгалтера «Укрнафти», у Дніпрі знайшли підвал з таємною бухгалтерією компаній. Також там знайдено документи пов’язаних підприємств, печатки тощо. Активні слідчі дії все ще ведуться.

Уважно слідкуй за дорогою!

Потрійна ДТП сталась у Дніпрі на проспекті Слобожанський біля ТРЦ «Наша правда». За попередньою інформацією водій автомобіля Mazda не встиг вчасно загальмувати, тому врізався в автомобіль Nissan, що їхав попереду та зупинився на червоний сигнал світлофора. Від удару останнє авто винесло на паралельну смугу, де воно зачепило авто Toyota. А аварії ніхто не травмувався, але на місці ДТП утворився великий затор.

Ще одна аварія трапилась навпроти входу до центрального ринку на вулиці Степана Бандери. Тут водій авто Mitsubishi хотів повернути для парковки, але не помітив Mercedes Sprinter, який в цей момент почав маневр випередження. В цій аварії травм також ніхто не отримав.

І третя за день ДТП трапилася на перехресті вулиць Березинська та Донецьке шосе. Тут водій автомобіля Volkswagen повертав з Березинської на шосе, але через інших учасників дорожнього руху, не помітив водія позашляховика Subaru, який перетинав перехрестя, рухаючись вулицею Березинською в бік вулиці Марії Лисиченко.

Усі три аварії потрапили на камери Ситуаційного центру міста Дніпро. Точні їх причини встановлюють правоохоронці.    

Пожежа в ПТУ

Пожежа в професійно-технічному училищі сталась у Дніпрі на вулиці Канатній. Займання виникло в майстерні навчального класу на другому поверсі чотирьохповерхової будівлі. Вогнеборці оперативно прибули на місце пригоди і буквально за кілька хвилин ліквідували пожежу. Під час інциденту травм ніхто не отримав, причини займання – встановлюються.

Знешкодження «кротів»

Служба Безпеки України затримала трьох ворожих агентів у Дніпрі. Зловмисники збирали розвіддані про місця дислокації та переміщення підрозділів Сил оборони у прифронтових районах сходу України. Крім того, у разі наближення окупаційних угруповань до Дніпропетровщини агенти фсб мали виконувати диверсії на території регіону. За даними слідства, агентурну групу очолював колишній працівник місцевого підрозділу розформованої міліції, якого російська спецслужба завербувала ще до початку повномасштабного вторгнення. Під час обшуків за місцями їхнього проживання правоохоронці виявили вогнепальну зброю та набої до неї, а також засоби зв’язку для конспіративної комунікації з представниками фсб. Підозрюваних затримано, їм повідомлено про підозру у державній зраді. Тривають слідчі дії.

Категорія: Кримінал, Новини Дніпра

Позначки: 

Приєднуйтесь до нас у

Дивіться також: